<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillet kotelet med squashspyd

    50min.
    4 personer.

    En frisk sommer opskrift på marinerede koteletter med grillede squashspyd, tomat og fetaost.

    Tilberedning

    Marinerede koteletter

    1

    Marinér koteletterne og lad dem trække ca. 30 minutter. (find opskriften på Hvidløg - og urtemarinade)

    2

    Grill koteletterne enten på grill eller grillpande ca. 3-5 min. på hver side.

    Squashspyd og tomater

    1

    Skær squashen i tynde skiver på langs. Sæt squashskiverne forsigtigt på spyd, så det danner en bølge.

    2

    Pensl spyddene med olivenolie og krydder med salt og friskkværnet sort peber. Læg dem på grillen og grill ca. 5-10 minutter, til de får en fin gylden farve.

    3

    Kom tomater på en pande (hvis komfur) eller alubakke (hvis grill) med olivenolie, flagesalt og friskkværnet sort peber i ca. 3 minutter på høj varme.

    Servering

    1

    Servér de marinerede koteletter sammen med squash-spyddene, tomaterne og drys med smuldret fetaost, honning og rosmarin samt et godt groft brød.