<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillet kotelet med stegt spidskål

    25min.
    4 personer.

    Her finder du en opskrift på stegt spidskål med en fløde-dressing, som serveres til koteletter. Spidskålen bliver i denne opskrift stegt på en grillpande.

    Tilberedning

    Koteletter

    1

    Varm en grillpande op til middelhøj varme og steg koteletterne herpå i 2-3 minutter på hver side.

    2

    Drys med salt og peber ved start og når de vendes. Sæt en stegepande over ved middelhøj varme og rist langsomt hasselnødderne herpå uden fedtstof.

    Stegt spidskål

    1

    Mens koteletter og nødder steges, deles spidskålet i kvarte på langs, lad stokken sidde.

    2

    Når koteletter og nødder er færdige, tilsæt stegepanden en smule olie og skrue op til middelhøj varme.

    3

    Steg de kvarte spidskål herpå i 1-2 minut på hver snitflade. Anret spidskålen og hæld fløden over.

    4

    Drys med ristede nødder og pynt med masser af urter. Servér straks sammen med skaftkoteletterne.

    Dressing

    1

    Riv skallen af citronen på et fint rivejern, og pres derefter saften af den halve citron.

    2

    Tilsæt saften til fløden sammen med sukker og halvdelen af citronskallen og rør godt rundt.

    3

    Smag til med en smule salt og peber.