<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Pasta med skinketern, svampe og palmekål

    30min.
    2 personer.

    Tilberedning

    Skinketern

    1

    Steg skinketernene på en pande med smør, cirka 4 minutter indtil de er brune og gennemstegte.

    2

    Tag kødet af panden og gem til senere.

    3

    Skær markchampignon i mundrette stykker.

    4

    Hak zittauerløg og hvidløg fint.

    5

    Brun champignon, løg og hvidløg godt i smør.

    6

    Tilføj hvidvin, fløde og citronskal, og lad det simre mens pastaen koger.

    7

    Snit palmekål groft.

    8

    Tilføj de stegte skinketern og palmekål til sidst.

    9

    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

    Servering

    1

    Kog pasta i vand efter pakkens anvisning og vend i sovsen.

    2

    Anret i dybe tallerkner.

    3

    Pynt af med ristede pinjekerner, revet parmesan og frisk timian til sidst.