<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Skaftkoteletter med stuvede sølvbeder og pasta

    30min.
    2 personer.

    Tilberedning

    Skaftkoteletter

    1

    Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Lad det stå minimum 15 minutter (se "Tips").

    2

    Varm smør på en pande ved god varme, smørret skal bruse af og være gyldent.

    3

    Brun kødet 1 minut på hver side, skru ned til lav varme og steg i 15-20 minutter, afhængig af tykkelsen. Vend kødet jævnligt. Kødet er færdigstegt, når det ikke er rødt ved benet.

    Stuvede sølvbeder

    1

    Pil løg og hvidløg og hak det fint.

    2

    Vask sølvbederne grundigt.

    3

    Skær stokkene fra og skær dem i små tern.

    4

    Skær bladene i stimler.

    5

    Skær bacon i fine tern og riv parmesanosten.

    6

    Rist bacon sprødt på en pande ved god varme.

    7

    Tilsæt stokke og blade fra sølvbeder, løg og hvidløg.

    8

    Tilsæt fløde og kog ved god varme, til halvdelen af væsken er tilbage.

    9

    Tilsæt parmesanosten og rør til stuvningen er tyk.

    10

    Smag til med cayennepeber, salt, peber og revet muskat.

    Servering

    1

    Kog pastaen som anvist på pakken.

    2

    Vend pasta og sølvbedecremen sammen og smag til med salt og peber. Og servér evt. med et groft brød til.

    Tips
    • Grisekød bliver mere mørt og saftigt, hvis det krydres med 0,5 % fint salt =0,5 g pr. 100 g kød. 0,5 g svarer til 1 knivspids. Kødet skal trække i køleskabet minimum et kvarter, inden det tilberedes. Kødet skal ikke krydres yderligere med salt.