Flæsk i skiver med pære, løg og timian

Flæsk i skiver med pære, løg og timian

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Flæsk i skiver med pære, løg og timian

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARTOFLER
  • 800 g små vaskede kartofler
  • 50 g sorte oliven uden sten - kan udelades
FLÆSK I SKIVER
  • 16 skiver BORNHOLMERGRISEN® flæsk i skiver
PÆRE, LØG & TIMIAN
  • 3 pærer
  • 1 løg
  • 2 kviste timian
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

KARTOFLER:
Kog kartoflerne i 12 minutter i saltet vand og halvér dem efterfølgende.

FLÆSK I SKIVER:
Læg flæsket på en tør, kold pande og skru højt op for varmen.
Steg skiverne gyldne på begge sider og læg dem til side på fedtsugende papir. Gem fedtet på panden.

PÆRE, LØG & TIMIAN:
Snit løget i tynde ringe og rib timiankvistene. Steg timian og løg i lidt olie ved middelvarme på en anden pande.
Mens løgene steges bløde sammen med timian snit da pærerne i fine tern. Vend løg, timian og pære sammen i en skål, og smag til med salt og peber.

KARTOFLER - FORTSAT:
Hak olivenene groft. Brun de halverede kartoflerne med snitfladen nedad i fedtet fra flæsket ved høj varme.
Lige inden kartofler tages af varmen kommes olivenene ved og steger med de sidste 30 sekunder.

Anret flæsk, pære og kartofler og servér lunt.