<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Gratineret hamburgerryg med sprød grøn salat

    1t 30min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Gratineret hamburgerryg

    1

    Kom hamburgerryggen i en gryde sammen med laurbærblade og vand.

    2

    Bring det i kog og kog hamburgerryggen i ca. ½ time. Gryden tages af varmen og lad hamburgerryggen trække i vandet i yderligere ½ time.

    3

    Læg den afkølede hamburgryg i et fad. Bland sennep, sukker og æggeblomme. Pensl blandingen på hamburgerryg og strøg rasp over.

    4

    Gratinér herefter hamburgerryggen midt i ovnen til den er gylden.

    5

    Kom evt. lidt sky fra hamburgerryggen over gratineringen er par gange, så bliver den ekstra sprød.

    Grøn salat

    1

    Kom broccolien i en skål, hæld kogende vand over og lad den trække i ca. 1 min.

    2

    Hæld vandet fra, brus broccolien over med koldt vand og lad den dryppe af i en sigte.

    3

    Vend broccolien sammen med æbler, rødløg, ristede mandler og blåbær.

    Servering

    1

    Servér salaten sammen med den gratinerede hamburgerryg og små kogte kartofler.

    Tips

    Brug resten af hamburgerryggen til pålæg næste dag.