Gratineret hamburgerryg med sprød grøn salat
Tilberedning
Gratineret hamburgerryg
Kom hamburgerryggen i en gryde sammen med laurbærblade og vand.
Bring det i kog og kog hamburgerryggen i ca. ½ time. Gryden tages af varmen og lad hamburgerryggen trække i vandet i yderligere ½ time.
Læg den afkølede hamburgryg i et fad. Bland sennep, sukker og æggeblomme. Pensl blandingen på hamburgerryg og strøg rasp over.
Gratinér herefter hamburgerryggen midt i ovnen til den er gylden.
Kom evt. lidt sky fra hamburgerryggen over gratineringen er par gange, så bliver den ekstra sprød.
Grøn salat
Kom broccolien i en skål, hæld kogende vand over og lad den trække i ca. 1 min.
Hæld vandet fra, brus broccolien over med koldt vand og lad den dryppe af i en sigte.
Vend broccolien sammen med æbler, rødløg, ristede mandler og blåbær.
Servering
Servér salaten sammen med den gratinerede hamburgerryg og små kogte kartofler.
Brug resten af hamburgerryggen til pålæg næste dag.