Grillet kotelet med grillet squashspydsamt tomat, fetaost, honning & rosmarin

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet kotelet med grillet squashspydsamt tomat, fetaost, honning & rosmarin

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SQUASH-SPYD & TOMATER
  • 1 stk. stor squash
  • 3 spsk. olivenolie til pensling
  • 500 g små tomater
  • ½ tsk. flagesalt
  • ½ tsk. friskkværnet sort peber
  • 100 g fetaost eller salatost
  • 2 spsk. honning
  • 1 stilk rosmarin
Print opskrift

En frisk sommer opskrift på marinede koteletter med grillede squashspyd, tomat og fetaost.

 


Sådan tilbereder du retten

Se opskriften på Hvidløg- og urtemarinade.

MARINEREDE KOTELETTER:
Marinér koteletterne og lad dem trække ca. 30 minutter.

Grill koteletterne enten på grill eller grillpande ca. 3-5 min. på hver side.

SQUASH-SPYD & TOMATER:
Skær squashen i tynde skiver på langs. Sæt squashskiverne forsigtigt på spyd, så det danner en bølge.

Pensl spyddene med olivenolie og krydder med salt og friskkværnet sort peber. Læg dem på grillen og grill ca. 5-10 minutter, til de får en fin gylden farve.

Kom tomater på en pande (hvis komfur) eller alubakke (hvis grill) med olivenolie, flagesalt og friskkværnet sort peber i ca. 3 minutter på høj varme.

Servér de marinerede koteletter sammen med squash-spyddene, tomaterne og drys med smuldret fetaost, honning og rosmarin samt et godt groft brød.