<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillet nakkekotelet med nudel- og gulerodssalat

    40min.
    4 personer.

    Her finder du en frisk grill-opskrift med nakkekoteletter, der marineres med Koriander- og citrongræsmarinade.

    Hertil serveres der en nudel- og gulerodssalat med jordnødder og mayo.

    Tilberedning

    Koriander - og citrongræsmarinade

    Grillet nakkekotelet

    1

    Kom nakkekoteletterne på grillen.

    2

    Grill dem i ca. 3-4 minutter på hver side.

    3

    Pensl dem med marinaden løbende, imens den grilles.

    Nudel- og gulerodssalat

    1

    Kog nudler efter pakkens anvisning, og køl dem af.

    2

    Riv gulerødder på et juliennejern eller rivejern.

    3

    Skræl agurk og skær i skrå stykker. Bland risvinseddike, chiliflager og friskkværnet sort peber.

    4

    Bland heri nudler, gulerødder og agurk. Hak forårsløg og jordnødder.

    Mayonnaise

    1

    Bland mayonnaise sammen med soja.

    Servering

    1

    Servér de grillede nakkekoteletter sammen med nudler-og gulerodssalaten. Drys salaten med forårsløg, jordnødder og de ristede sesamfrø. Serveres sammen med sojamayonnaisen og et godt brød.

    Tips

    Marinaden kan også serveres som tilbehør til anretningen - brug den som en lækker dressing!