Grillet nakkekotelet med nudel- og gulerodssalatsamt jordnødder og mayo

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet nakkekotelet med nudel- og gulerodssalatsamt jordnødder og mayo

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 portion Koriander- og citrongræsmarinade
  • 4 stk. BORNHOLMERGRISEN nakkekoteletter
NUDEL- OG GULERODSSALAT
  • 200 g risnudler
  • 200 g gulerødder (gerne i blandede farver)
  • 1 agurk
  • 2 spsk. risvinseddike
  • 1 tsk. chiliflager
  • ½ tsk. sort peber
  • 2 forårsløg
  • 1 dl jordnødder
MAYONNAISE
  • 2 dl god mayonnaise
  • 1 spsk. soja-sauce
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
Print opskrift

Her finder du en frisk grill-opskrift med nakkekoteletter, der marineres med Koriander- og citrongræsmarinade.

Hertil serveres der en nudel- og gulerodssalat med jordnødder og mayo.


Sådan tilbereder du retten

Se opskriften på Koriander- og citrongræsmarinade.

Kom nakkekoteletterne på grillen.

Grill dem i ca. 3-4 minutter på hver side.

Pensl dem med marinaden løbende, imens den grilles.


NUDLER-OG GULERODSSALAT:
Kog nudler efter pakkens anvisning, og køl dem af.

Riv gulerødder på et juliennejern eller rivejern.

Skræl agurk og skær i skrå stykker. Bland risvinseddike, chiliflager og friskkværnet sort peber.

Bland heri nudler, gulerødder og agurk. Hak forårsløg og jordnødder.

MAYONNAISE:
Bland mayonnaise sammen med soja.

Servér de grillede nakkekoteletter sammen med nudler-og gulerodssalaten. Drys salaten med forårsløg, jordnødder og de ristede sesamfrø. Serveres sammen med sojamayonnaisen og et godt brød.


Tips

Marinaden kan også serveres som tilbehør til anretningen - brug den som en lækker dressing!