<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillspyd med hakket grisekød

    30min.
    4 personer.

    En lækker grill-opskrift fra BORNHOLMERGRISEN​, du kan følge for at lave grillspyd med hakket grisekød. Hertil serveres grillet vandmelon, mozzarella og ristede kerner.

    Tilberedning

    Grillspyd med grisekød

    1

    Bland det hakkede grisekød sammen med paprikapulver, sambal oelek, æg, et presset fed hvidløg, hakket mynte, hakket basilikum, salt og friskkværnet sort peber.

    2

    Hvis du bruger træspyd, så er det en god idé at lægge dem i vand i ca. 60 minutter, inden du skal grille.

    3

    Kom kødet på spyd og grill det i ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegt.

    Grillet tilbehør

    1

    Skær vandmelon i små skiver. Kom på en varm grill og grill ca. 1-2 min minutter eller indtil de har fine gyldne grill-striber.

    2

    Skær kinaradiser i helt tynde skiver. Rist græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø på en varm pande, indtil de er gyldenbrune.

    Servering

    1

    Servér grillspyddene sammen med grillet vandmelon, kinaradiser og frisk mozzarella.

    2

    Dryp god olivenolien og citronsaft på ”salaten” og drys med basilikum, mynte og ristede kerner. Smag til med friskkværnet sort peber og flagesalt.

    3

    Servér gerne sammen med lune flutés.