Grillspyd med hakket grisekød & grillet vandmelonsamt mozzarella & ristede kerner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillspyd med hakket grisekød & grillet vandmelonsamt mozzarella & ristede kerner

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GRILLSPYD MED GRISEKØD
  • 1 pk. BORNHOLMERGRISEN® hakket grisekød 8-12%
  • 1 tsk. paprika
  • 1 spsk. sambal oelek
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hakket mynte
  • 1 dl hakket basilikum
  • ½ tsk. salt
  • Kværnet sort peber
GRILLET TILBEHØR
  • ½ vandmelon
  • ½ kinaradise
  • 1 spsk. græskarkerner
  • 1 spsk. solsikkekerner
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 frisk mozzarella
  • ½ dl frisk basilikum
  • ½ dl frisk mynte
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 citron
Print opskrift

En lækker grill-opskrift fra BORNHOLMERGRISEN®​, du kan følge for at lave grillspyd med hakket grisekød. Hertil serveres grillet vandmelon, mozzarella og ristede kerner.

 


Sådan tilbereder du retten

GRILLSPYD MED GRISEKØD:
Bland det hakkede grisekød sammen med paprikapulver, sambal oelek, æg, et presset fed hvidløg, hakket mynte, hakket basilikum, salt og friskkværnet sort peber.

Hvis du bruger træspyd, så er det en god idé at lægge dem i vand i ca. 60 minutter, inden du skal grille.

Kom kødet på spyd og grill det i ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegt.

GRILLET TILBEHØR:
Skær vandmelon i små skiver. Kom på en varm grill og grill ca. 1-2 min minutter eller indtil de har fine gyldne grill-striber.

Skær kinaradiser i helt tynde skiver. Rist græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø på en varm pande, indtil de er gyldenbrune.

SERVERING:
Servér grillspyddene sammen med grillet vandmelon, kinaradiser og frisk mozzarella.

Dryp god olivenolien og citronsaft på ”salaten” og drys med basilikum, mynte og ristede kerner. Smag til med friskkværnet sort peber og flagesalt.

Servér gerne sammen med lunt flutés.