Sprød bacon på kimchi og perlebyg
Tilberedning
Sprød bacon
1
Fordel baconskiverne på en bradepande med bagepapir og steg det øverst i ovnen i ca. 30 min. ved 200 °C.
2
Vend dem efter ca. 15 min og læg forårsløgene sammen med baconskiverne og steg det hele færdigt.
3
Læg det gyldne, sprøde bacon på et stykke køkkenrulle sammen med forårsløgene.
Kimchi & perlebyg
1
Vend imens alle grøntsagerne til kimchi sammen og kram dem let med salt og soja sauce.
2
Lad det hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. og vend det sammen med den kogte perlebyg.
Æblekompot
1
Skær æblerne i tern og kasser kernehuset.
2
Kog æbleternene i æblemosten i ca. 15 min. til en grov kompot. Smag til med salt.
3
Anret og servér den sprøde bacon sammen med kimchi og æblekompot og evt. et groft brød og pynt med brøndkarse.