<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Sprød bacon på kimchi og perlebyg

    45min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Sprød bacon

    1

    Fordel baconskiverne på en bradepande med bagepapir og steg det øverst i ovnen i ca. 30 min. ved 200 °C.

    2

    Vend dem efter ca. 15 min og læg forårsløgene sammen med baconskiverne og steg det hele færdigt.

    3

    Læg det gyldne, sprøde bacon på et stykke køkkenrulle sammen med forårsløgene.

    Kimchi & perlebyg

    1

    Vend imens alle grøntsagerne til kimchi sammen og kram dem let med salt og soja sauce.

    2

    Lad det hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. og vend det sammen med den kogte perlebyg.

    Æblekompot

    1

    Skær æblerne i tern og kasser kernehuset.

    2

    Kog æbleternene i æblemosten i ca. 15 min. til en grov kompot. Smag til med salt.

    3

    Anret og servér den sprøde bacon sammen med kimchi og æblekompot og evt. et groft brød og pynt med brøndkarse.