Hakket gris & kalv 4-7%
Hakket grise & kalvekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller, krebinetter og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.
Tilberedning:
Husk at hakket kød- og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.
Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.
Ingredienser:
Hakket grisekød fra Bornholmergrise, 75% og hakket kalvekød, 25%.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
565 kJ / 135 kcal
Fedt
5.5 g
- heraf mættede fedtsyrer
2 g
Kulhydrater
< 0.5 g
- heraf sukkerarter
< 0.5 g
Protein
21 g
Salt
0.20 g