
Hakket gris & kalv 8-12%
Hakket grise & kalvekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller, krebinetter og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.
Det er også velegent til alverdens retter så prøv det også i wok, wraps, forårsruller og panderetter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Ingredienser: Hakket grisekød fra Bornholmergrise, 75% og hakket kalvekød, 25%.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 721 kJ / 172 kcal | |
Fedt | 10 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,9 g | |
Kulhydrater | 0 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 21 g | |
Salt | 0,1 g |
- Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.
Tilberedning:
Husk at hakket kød- og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

