<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Hakket gris & kalv 8-12%

    Hakket grise & kalvekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller, krebinetter og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.

    Det er også velegent til alverdens retter så prøv det også i wok, wraps, forårsruller og panderetter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

     

    Tilberedning:
    Husk at hakket kød- og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

    Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.

    Ingredienser:

    Hakket grisekød fra Bornholmergrise, 75% og hakket kalvekød, 25%.
    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi
    721 kJ / 172 kcal
    Fedt
    10 g
    - heraf mættede fedtsyrer
    3.9 g
    Kulhydrater
    < 0.5 g
    - heraf sukkerarter
    < 0.5 g
    Protein
    21 g
    Salt
    0.10 g