Hakket gris & kalv 8-12%
Hakket grise & kalvekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller, krebinetter og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.
Det er også velegent til alverdens retter så prøv det også i wok, wraps, forårsruller og panderetter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Tilberedning:
Husk at hakket kød- og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.
Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.
Ingredienser:
Hakket grisekød fra Bornholmergrise, 75% og hakket kalvekød, 25%.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
721 kJ / 172 kcal
Fedt
10 g
- heraf mættede fedtsyrer
3.9 g
Kulhydrater
< 0.5 g
- heraf sukkerarter
< 0.5 g
Protein
21 g
Salt
0.10 g