BORNHOLMERGRISEN® Hakket gris & kalv 8-12%

Hakket gris & kalv 8-12%

Hakket grise & kalvekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller, krebinetter og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.

Det er også velegent til alverdens retter så prøv det også i wok, wraps, forårsruller og panderetter. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ingredienser: Hakket grisekød fra Bornholmergrise, 75% og hakket kalvekød, 25%.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 721 kJ / 172 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 21 g
Salt 0,10 g

- Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.

Tilberedning:
Husk at hakket kød- og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

 

Coop Dyrevelfærdslogo Bornholmergrisen flag logo

BORNHOLMERGRISEN® produkter