
Hakket grisekød 8-12%
BORNHOLMERGRISEN® hakket grisekød 8-12% er hakket af udvalgt dansk Bornholmergris. Hakket grisekød er hovedingrediensen i mange klassiske retter som frikadeller og boller i karry, men kødet kan tvistes i mange forskellige smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt.
Det er også velegent til alverdens retter så prøv det også i wok, wraps, forårsruller og panderetter. Det er kun fantasien, der sætter grænser
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 721 kJ / 172 kcal | |
Fedt | 10 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,9 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 21 g | |
Salt | 0,10 g |
- Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.
Tilberedning:
Husk at hakket kød og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

