BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede nakkekoteletter

Krogmodnede nakkekoteletter

Nakkekoteletter skåret af krogmodnet nakkefilet af dansk bornholmergris.

Nakkekoteletter skåret af krogmodnet nakkefilet af dansk bornholmergris.

BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede nakkekoteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering. Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.

Nakkekoteletten er en favorit – og særligt i den krogmodnede udgave, hvor den dybe nuancerede smag kommer til sin ret.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 956 kJ / 230 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,3 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 19 g
Salt 0,21 g

Tilberedning:

Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60­ min. før tilberedning.

Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2½ - 3½ min. på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering.

Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.

 

Bornholmergrisen Krogmodnet logo Coop Dyrevelfærdslogo Bornholmergrisen flag logo

BORNHOLMERGRISEN® produkter