
Krogmodnede nakkekoteletter
Nakkekoteletter skåret af krogmodnet nakkefilet af dansk bornholmergris.
Nakkekoteletter skåret af krogmodnet nakkefilet af dansk bornholmergris.
BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede nakkekoteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering. Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.
Nakkekoteletten er en favorit – og særligt i den krogmodnede udgave, hvor den dybe nuancerede smag kommer til sin ret.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 956 kJ / 230 kcal | |
Fedt | 17 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,3 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,21 g |
Tilberedning:
Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60 min. før tilberedning.
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2½ - 3½ min. på hver side.
Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering.
Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.


