<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Krogmodnede nakkekoteletter

    BORNHOLMERGRISEN Krogmodnede nakkekoteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering. Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.

    Nakkekoteletten er en favorit – og særligt i den krogmodnede udgave, hvor den dybe nuancerede smag kommer til sin ret.

     

    Tilberedning:

    Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60­ min. før tilberedning.

    Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2½ - 3½ min. på hver side.

    Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering.

    Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.