<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Medister

    Medister er en klassiker i det danske køkken. Den er nem at tilberede og god til både frokostbordet og til aftensmad.

     

    Tilberedning:
    Steges på pande i ca. 10-12 min. på hver side. Det bedste resultat opnås, hvis medisteren brunes af på pande med olie og smør ved god varme ca. 2 min. på hver side. Steg herefter videre ved lav varme.

    Vend medisteren jævnligt under stegning. Husk at hakket kød og farsprodukter skal gennemsteges til en centrumstemperatur på 75 °C .

    Ingredienser:

    Kød fra dansk Bornholmergris 68%, vand, modificeret kartoffelstivelse, majsstivelse, salt, surhedsregulerende middel (E331), løgaroma, løg, dextrose, krydderier. Stoppet i tarm fra gris.
    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi
    743 kJ / 178 kcal
    Fedt
    12 g
    - heraf mættede fedtsyrer
    4.0 g
    Kulhydrater
    3.6 g
    - heraf sukkerarter
    < 0.5 g
    Protein
    13 g
    Salt
    1.6 g