<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillet nakkefilet i tortillas med spidskålssalat og guacamole

    40min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Nakkefilet

    1

    Skær 4 tykke skiver af nakkefileten.

    2

    Lad kødet hvile i stuetemperatur i cirka 15 minutter.

    3

    Bland spidskommen, olivenolie, et finhakket fed hvidløg og tomatpuré sammen.

    4

    Marinér skiverne af nakkefileten i blandingen.

    5

    Grill skiverne på en forvarmet grill i cirka 2-3 minutter på hver side.

    6

    Lad kødet hvile tildækket i 5 minutter.

    Guacamole

    1

    Mos avocadoerne, og bland dem med creme fraiche og et presset fed hvidløg.

    2

    Hak tomat og rødløg fint og tilføj det.

    3

    Smag til med limesaft, salt og friskkværnet sort peber.

    Ananassalsa

    1

    Skær ananas i små tern.

    2

    Bland dem sammen med hakket mynte, revet limeskal, limesaft og snittet chili.

    3

    Smag til med friskkværnet sort peber.

    4

    Snit spidskålet tyndt.

    Servering

    1

    Fordel guacamole, snittet spidskål, nakkefilet skåret i skiver og ananassalsa på tortillabrød.

    2

    Top af med koriander, og servér sammen med din yndlings-chilisovs.

    Tips

    Du kan skifte ananas ud med mango eller agurk. Du kan også blande rødt og grønt spidskål.