Rødvinsmarinade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødvinsmarinade

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl rødvin
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk. røget paprika
  • 1 spsk. honning
  • 1 laubærblad
  • 1 spsk. soja-sauce
  • 1 tsk. kværnet sort peber
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Her får du en nem opskrift på en frisk rødvinsmarinade. Du kan med fordel bruge marinaden til koteletter.

Du skal helst lade kødet trække i marinaden i minimum 2 timer, så den får tid til at trække godt ind i kødet.

Brug eksempelvis marinaden til vores opskrift på Krogmodnet skaftkotelet med sommergrønt.

 


Sådan tilbereder du retten

Hak hvidløg fint. Kom alle ingredienser i en gryde. Kog blandingen i ca. 15 min.


Tips

Lad kødet trække i marinaden i minimum 2 timer, så marinaden får tid til at trække ind i kødet.