Grillspyd med hakket grisekød
Tilberedning
Grillspyd med grisekød
Bland det hakkede grisekød sammen med paprikapulver, sambal oelek, æg, et presset fed hvidløg, hakket mynte, hakket basilikum, salt og friskkværnet sort peber.
Hvis du bruger træspyd, så er det en god idé at lægge dem i vand i ca. 60 minutter, inden du skal grille.
Kom kødet på spyd og grill det i ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegt.
Grillet tilbehør
Skær vandmelon i små skiver. Kom på en varm grill og grill ca. 1-2 min minutter eller indtil de har fine gyldne grill-striber.
Skær kinaradiser i helt tynde skiver. Rist græskarkerner, solsikkekerner og hørfrø på en varm pande, indtil de er gyldenbrune.
Servering
Servér grillspyddene sammen med grillet vandmelon, kinaradiser og frisk mozzarella.
Dryp god olivenolien og citronsaft på ”salaten” og drys med basilikum, mynte og ristede kerner. Smag til med friskkværnet sort peber og flagesalt.
Servér gerne sammen med lune flutés.