<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Medister med cremet salat af grønkål

    35min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Medister

    1

    Steg medisteren på en pande med smør og olie på lav varme i cirka 15-20 minutter, eller indtil den er helt gennemstegt.

    2

    Skær medisteren i mindre stykker.

    Salat

    1

    Pil kernerne ud af granatæblet, og put dem i en skål til senere.

    2

    Skær rødkål fint, og grønkål groft. Kram kålen godt, så den falder lidt sammen.

    3

    Bland herefter kålen med olivenolie.

    4

    Riv parmesan fint, og hak kapers groft.

    5

    Rør parmesan, kapers, creme fraiche, sennep og mayonnaise sammen. Smag til med sort peber.

    6

    Bland kålen med den cremede parmesanblanding.

    Servering

    1

    Anret tallerkner med medister og servér sammen med salaten.

    2

    Top af med granatæblekerner, ristede græskarkerner og kørvel.

    3

    Servér gerne med grov sennep til.

    Tips

    Du kan også koge din medister, inden du steger den på panden.