<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Hjemmelavet julemedister

    N/A
    4 personer.

    Forkæl dine smagsløg med vores hjemmelavede julemedister opskrift. Den perfekte julespecialitet til din festlige middag!

    Tilberedning

    Anret medisteren på tallerken og servér fx sammen med kogte aspargeskartofler, en frisk julesalat og dejlig sovs. Velbekomme!

    Medister

    1

    Bland hakket grisekød med revet zittauerløg, muskatnød, ingefær, nellike, salt, friskkværnet sort peber og hvidpeber.

    2

    Tilføj et æg og hæld koldt vand ned i farsen. Farsen skal være smidig og lind, men ikke løs.

    3

    Bland til sidst med finthakket persille, rosmarin og timian.

    4

    Sæt tarmen på pølsehornet på kødhakkeren på din køkkenmaskine. Kom medisterfarsen i tragten på kødhakkeren og start maskinen. Fyld hele tarmen ud med farsen og slå en knude i enderne.

    5

    Kog medisteren ved svag varme i cirka 10 minutter. Steg medisteren i en stor pande med smør og rapsolie, indtil den har en fin gylden farve hele vejen rundt.

    6

    Velbekomme!