<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Krogmodnet flæskesteg med blandet salat

    30min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Tilberedningstid 30 min. + stegetid.

    Krogmodnet flæskesteg

    1

    Tag kødet ud af køleskabet cirka 50 minutter før du skal tilberede det, så stegen er tempereret.

    2

    Forvarm ovnen til 210°C.

    3

    Tør stegen og sværene godt af, og gnid rigeligt med salt ned mellem sværene og ovenpå.

    4

    Læg stegen på en rist og steg i cirka 1-1,5 time indtil kernetemperaturen er 65°C.

    5

    Lad kødet hvile i 20 minutter, og skær det i skiver.

    Salat

    1

    Snit rødkål og fennikel meget fint, gerne på et mandolinjern.

    2

    Skær appelsinerne i skiver.

    3

    Hak abrikoserne groft, og snit purløg groft. Gem til senere.

    4

    Bland olivenolie, rødvinseddike og appelsinsaft. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

    Servering

    1

    Anret et fad med rødkål, fennikel og appelsiner.

    2

    Hæld dressingen over.

    3

    Pynt af med ristede solsikkekerner, abrikoser og purløg.

    4

    Servér sammen med skiver af den dejlige sprøde flæskesteg.