<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Bahn Mí -flutes med marineret nakkekotelet og grøntsagsfyld

    30min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Nakkekoteletter

    1

    Bland sesamolie, neutral olie, honning, soja, revet ingefær, finhakket chili og finhakket hvidløg sammen.

    2

    Skær nakkekoteletterne i tynde strimler og bland med marinaden.

    3

    Steg strimlerne på en varm pande i cirka 3-4 minutter.

    4

    Lad kødet hvile i væsken.

    Tilbehør

    1

    Skær gulerødder og agurk i lange strimler. Snit forårsløgene fint.

    2

    Bland grøntsagerne med sesamolie, riseddike, salt og friskkværnet sort peber.

    3

    Lav et snit i brødet og smør derefter med en god chilimayo.

    4

    Fyld det smurte brød med grøntsager og strimler af nakkekotelet.

    Servering

    1

    Pynt Bahn Mí flutene af med koriander og drys med sesamfrø.

    Tips

    Retten fungerer godt som madpakke eller til picnic.