<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Ramen med nudler og flæskesteg

    35min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Tilberedningstid 35 min. + stegetid.

    Flæskesteg

    1

    Tag stegen ud af køleskabet cirka 50 minutter før du skal tilberede den, så kødet er tempereret.

    2

    Forvarm ovnen ved 210°C.

    3

    Tør stegen og sværene godt af, og gnid rigeligt salt ned mellem sværene samt ovenpå.

    4

    Læg stegen på en rist og tilbered i cirka 1-1,5 time indtil kernetemperaturen er 65°C.

    5

    Lad kødet hvile i 20 minutter, og skær ud i mundrette stykker.

    Ramen-tilbehør

    1

    Bland japansk soja sammen med revet ingefær, finhakket hvidløg og kyllingebouillon i en stor gryde.

    2

    Kog æggene i vand, cirka 7 minutter så de bliver blødkogte, og gem til servering.

    3

    Grill de forkogte majs på en forvarmet grill eller grillpande.

    4

    Skær de grillede majskorn af majskolben.

    5

    Snit spidskål, forårsløg og chili fint.

    6

    Kog nudlerne i vand efter anvisning på pakken.

    Servering

    1

    Kom nudler og majs i dybe skåle.

    2

    Hæld den varme bouillon ved.

    3

    Læg skiver af steg ned i skålene.

    4

    Pynt af med et halvt blødkogt æg, finhakket forårsløg, chili, koriander, lidt spirer og sesamfrø.