Krogmodnet flæskesteg
![](/static/badges/produktlogo_2_hjerter.png)
![](/static/badges/dannebrog.png)
![](/static/badges/bornholmergrisen_krogmodnet.png)
Krogmodnet flæskesteg er 1. klasses grisekød. Kammene er håndsorteret af kompetente fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke kamme med eftertragtet intramuskulær fedtmarmorering og kødstruktur.
Kammene er krogmodnet i minimum 14 dage under kontrollerede forhold, som gør kødet ekstra mørt og smagen mere intens.
Tilberedning:
Tag kødet ud af køleskabet 30-60 minutter, før du skal tilberede det.
Så er kødet nemlig tempereret, når du går i gang og du undgår, at det koger i stedet for at stege.
Tør sværen af og fordel groft salt mellem rillerne.
Læg kødet på en rist og steg i forvarmet ovn ved 215 °C i ca. 1-1½ time eller til en centrumtemperatur på 65 °C.
Tag kødet ud og lad det hvile i ca. 10 min. før servering.