<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Krogmodnede koteletter

    BORNHOLMERGRISEN Krogmodnede koteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering.
    Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.

     

    Tilberedning:
    Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60­ min. før tilberedning.

    Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2 - 3 min. på hver side.

    Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

    Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.