<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Skinkemignon med fetaostcreme og friske ærter

    35min.
    2 personer.

    Tilberedning

    Skinkemignon

    1

    Drys skinkemignonen med salt og friskkværnet sort peber.

    2

    Grill skinkemignonen på en forvarmet grill i cirka 10 minutter.

    3

    Pak kødet ind i stanniol, så det ikke brænder på, og lad det grille videre indtil kernetemperaturen er 65°C.

    4

    Lad kødet hvile indtil servering, og skær derefter skinkemignonen i skiver.

    Fetaostcreme

    1

    Mos fetaost let med en gaffel.

    2

    Bland feta sammen med creme fraiche, hakket hvidløg, revet skal fra en halv citron og et par dråber citronsaft.

    3

    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

    Servering

    1

    Fordel fetaostcremen på en tallerken.

    2

    Kom de små ærter og løg på cremen.

    3

    Pynt af med mynte, ristede pistacienødder og olivenolie.

    4

    Læg til sidst de nygrillede skinkemignonskiver på.