Skinkemignon med fetaostcreme og friske ærter
Tilberedning
Skinkemignon
1
Drys skinkemignonen med salt og friskkværnet sort peber.
2
Grill skinkemignonen på en forvarmet grill i cirka 10 minutter.
3
Pak kødet ind i stanniol, så det ikke brænder på, og lad det grille videre indtil kernetemperaturen er 65°C.
4
Lad kødet hvile indtil servering, og skær derefter skinkemignonen i skiver.
Fetaostcreme
1
Mos fetaost let med en gaffel.
2
Bland feta sammen med creme fraiche, hakket hvidløg, revet skal fra en halv citron og et par dråber citronsaft.
3
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Servering
1
Fordel fetaostcremen på en tallerken.
2
Kom de små ærter og løg på cremen.
3
Pynt af med mynte, ristede pistacienødder og olivenolie.
4
Læg til sidst de nygrillede skinkemignonskiver på.