<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Medister med tomatrelish og ristet rugbrød

    35min.
    4 personer.

    Her finder du opskriften på en lækker tomatrelish. I dette tilfælde bliver den serveret til en medister med smørstegte skiver rugbrød.

    Tilberedning

    Medister

    1

    Steg medisteren i lidt olie på en pande ved lav varme i 10-15 minutter på hver side.

    Rugbrød

    1

    Imens ristes rugbrødet til det karamelliserer jævnt.

    2

    Det kan både gøres på en brødrister eller på en pande med en lille klat smør på, ved middelvarme.

    Tomatrelish

    1

    Skær tomaterne i grove tern. Pil rødløg og skær i helt fine tern.

    2

    Kom tomater, rødløg, olivenolie, æbleeddike, rørsukker & krydderurter i en lille kasserolle og sæt det over ved middel til høj varme.

    3

    Det skal op og koge i 5-7 minutter. Husk at røre i det undervejs, så det ikke brænder på.

    Servering

    1

    Bræk salaten i blade og snit forårsløget.

    2

    Anret og servér med det samme, når medisteren er færdigstegt, evt. med dijonsennep.