<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Pulled pork på grill

    11t.
    4 personer.

    Med denne opskrift kan du lave din egen lækre og møre pulled pork. Følg blot de enkelte trin nedenfor og servér i en burger eller tacos med en frisk coleslaw. For at gøre det ekstra lækkert, kan du toppe med din foretrukne dressing. Velbekomme!

    Tilberedning

    Dag 1

    1

    Bland brun farin, salt, sennepspulver, paprika, peber, spidskommen og cayennepeber sammen.

    2

    Gnid nakkefileten med din krydderiblanding/rub og kom stegen i en lufttæt pose eller husholdningsfilm.

    3

    Stil stegen på køl og lad den marinere natten over.

    Dag 2

    1

    Pulled pork skal grilles ved indirekte varme, og der holdes en temperatur på 100 grader. Optænd 5-6 stykker trækul, og læg dem i siden af kulgrillen. Herefter lægges 3-4 stykker kul på hver time – vigtigt at der bruges kul og ikke briketter.

    2

    I en gasgrill tændes en enkelt brænder på lavt blus, så der cirka rammes en temperatur på 100 grader i grillen. Stil også en alubakke med ca. 3 deciliter vand i grillen.

    3

    Stegen grilles ca. 10 timer. Tag stegen af grillen og lad den hvile små 20 minutter. Træk derefter kødet fra hinanden med to gafler.

    Tips

    Tilbehør til pulled pork

    Hvis du mangler en opskrift på en BBQ marinade, så prøv vores nemme opskrift og brug den som dressing til din pulled pork, i din bruger eller tacos.

    Find opskriften her

     

    Sådan kan du servere din pulled pork

    Prøv vores opskrift på en frisk coleslaw med æble og timian. Opskriften er nem at følge og kan serveres som dejligt tilbehør til din hjemmelavede pulled pork.

    Find opskriften her

     

    Opskrifter til sommeren

    Find inspiration til lækre sommerretter med masser af grill og smag. Disse retter er gode til både aftensmaden, frokosten eller en hyggelig picnic udendørs.

    Se alle vores sommerretter