Pulled pork på grill
Tilberedning
Dag 1
Bland brun farin, salt, sennepspulver, paprika, peber, spidskommen og cayennepeber sammen.
Gnid nakkefileten med din krydderiblanding/rub og kom stegen i en lufttæt pose eller husholdningsfilm.
Stil stegen på køl og lad den marinere natten over.
Dag 2
Pulled pork skal grilles ved indirekte varme, og der holdes en temperatur på 100 grader. Optænd 5-6 stykker trækul, og læg dem i siden af kulgrillen. Herefter lægges 3-4 stykker kul på hver time – vigtigt at der bruges kul og ikke briketter.
I en gasgrill tændes en enkelt brænder på lavt blus, så der cirka rammes en temperatur på 100 grader i grillen. Stil også en alubakke med ca. 3 deciliter vand i grillen.
Stegen grilles ca. 10 timer. Tag stegen af grillen og lad den hvile små 20 minutter. Træk derefter kødet fra hinanden med to gafler.
Tilbehør til pulled pork
Hvis du mangler en opskrift på en BBQ marinade, så prøv vores nemme opskrift og brug den som dressing til din pulled pork, i din bruger eller tacos.
Sådan kan du servere din pulled pork
Prøv vores opskrift på en frisk coleslaw med æble og timian. Opskriften er nem at følge og kan serveres som dejligt tilbehør til din hjemmelavede pulled pork.
Opskrifter til sommeren
Find inspiration til lækre sommerretter med masser af grill og smag. Disse retter er gode til både aftensmaden, frokosten eller en hyggelig picnic udendørs.