<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Frikadeller med urter, couscous og fladbrød

    35min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Frikadeller

    1

    Snit hvidløg, løg og urter fint. 

    2

    Kom kød, rasp, æg, hvidløg, løg, urter, 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber i en skål og rør det sammen til en fars.

    3

    Form farsen til frikadeller og steg dem på en middelvarm pande i smør og olie.

    Couscous

    1

    Kom couscous'en i en skål og overhæld med 8 dl kogende vand.

    2

    Træk film over skålen og lad couscous‘en hvile i 7 minutter.

    3

    Snit rødløg, forårsløg og agurk i fine tern og bræk fetaen i små stykker.

    4

    Bland rødløg, forårsløg, agurk, feta, olivenolie samt saft og skal af citron sammen og smag til med salt og peber.

    Fladbrød

    1

    Opløs gæren i vandet og rør yoghurt & salt i.

    2

    Rør melet i lidt ad gangen indtil dejen er fast nok til at komme ud på bordet og æltes.

    3

    Ælt dejen glat og smidig. Tilsæt lidt mere mel, hvis den hænger ved bordet. Den skal være fast nok til at kunne rulles ud.

    4

    Lad dejen hæve lunt i ca. 45 minutter.

    5

    Del dejen i 8 stykker og rul dem til boller.

    6

    Rul herefter hver bolle ud til et tyndt fladbrød på ca. 5 mm. tykkelse.

    7

    Steg fladbrødene på en tør pande ved høj varme, til de er gyldne på begge sider.

    Servering

    1

    Anret frikadeller, couscous samt fladbrød og servér evt. sammen med chilisauce.