<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Krogmodnet skaftkotelet med sommergrønt

    2t 35min.
    2 personer.

    Sommergrønt serveret sammen med grillede skaftkoteletter, der har fået lov til at trække i en lækker rødvinsmarinade i 2 timer.

    Tilberedning

    Rødvinsmarinade

    1

    Se opskriften på rødvinsmarinade.

    Ramsløg- og citronsmør

    1

    Bland smør, hakket ramsløg, reven pecorino ost, citronskal, friskkværnet sort peber og salt.

    2

    Rør det på en foodprocessor eller minihakker, indtil det er fint mixet sammen.

    3

    Kom ramsløg- og citronsmørret på bagepapir, rul det til en rulle og drej enderne sammen.

    4

    Sæt i køleskabet i 30 minutter.

    Sommergrønt

    1

    Klargør grøntsagerne. Skær gulerødder, asparges, radiser, sukkerærter og sommer-/forårsløg i mindre stykker.

    2

    Blancher gulerødderne i kogende vand i ca. 3 minutter.

    3

    Kom asparges, radiser, sukkerærter og sommerløg på grillen i ca. 2 minutter, indtil de er møre med lidt ”bid”.

    4

    Grill de marinerede krogmodnede skaftkoteletterne ca. 5 min. på hver side.  

    5

    Læg sommergrønt på en tallerken, hæld lidt olivenolie over og drys med groft salt.

    Servering

    1

    Servér sammen med den grillede skaftkotelet og lækkert ramsløg- og citronsmør samt et lækkert groft brød.

    Tips

    Du kan med fordel servere retten sammen med kogte nye kartofler.