Krogmodnet skaftkotelet med sommergrønt
Tilberedning
Ramsløg- og citronsmør
Bland smør, hakket ramsløg, reven pecorino ost, citronskal, friskkværnet sort peber og salt.
Rør det på en foodprocessor eller minihakker, indtil det er fint mixet sammen.
Kom ramsløg- og citronsmørret på bagepapir, rul det til en rulle og drej enderne sammen.
Sæt i køleskabet i 30 minutter.
Sommergrønt
Klargør grøntsagerne. Skær gulerødder, asparges, radiser, sukkerærter og sommer-/forårsløg i mindre stykker.
Blancher gulerødderne i kogende vand i ca. 3 minutter.
Kom asparges, radiser, sukkerærter og sommerløg på grillen i ca. 2 minutter, indtil de er møre med lidt ”bid”.
Grill de marinerede krogmodnede skaftkoteletterne ca. 5 min. på hver side.
Læg sommergrønt på en tallerken, hæld lidt olivenolie over og drys med groft salt.
Servering
Servér sammen med den grillede skaftkotelet og lækkert ramsløg- og citronsmør samt et lækkert groft brød.
Du kan med fordel servere retten sammen med kogte nye kartofler.