<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Thailandsk inspireret nudelsalat

    35min.
    2 personer.

    Tilberedning

    Nudelsalat

    1

    Tilbered risnudler efter anvisning på pakken.

    2

    Skyl nudlerne under den kolde hane, lad dem dryppe af i en si og stil dem til side.

    3

    Pil løg og hvidløg og skær i strimler.

    4

    Skyl og skær kål i tynde strimler.

    5

    Skyl og skær peberfrugt igennem på langs, fjern kerner og stilk og skær i strimler.

    6

    Skyl og skær salat i strimler.

    7

    Lad en wok eller dyb pande blive varm.

    8

    Tilsæt kødet og vend jævnligt til det tager farve.

    9

    Tilsæt løg og hvidløg. Steg nogle minutter ved stærk varme.

    10

    Kom kål og peberfrugt i under omrøring og dernæst chilisauce og limesaft.

    11

    Smag til med sukker og fiskesauce og lad retten stege færdig 3 minutter.

    12

    Bland retten med de afdryppede risnudler. Vend salaten i, lige før servering.

    Servering

    1

    Anret i dybe tallerkner og drys med grofthakkede nødder og hakkede krydderurter. Servér med chilisauce.

    Tips
    • Retten kan også spises kold. Lav retten til to dage - evt. til madpakken næste dag. Stil straks den portion, som skal gemmes, i køleskabet. 
    • Grøntsagerne kan varieres efter smag, årstid og pris. Fx kan gulerødder, porre, bønner, champignon i tynde skiver tilsættes sammen med kålen. Squash, sukkerærter og ærter kan også bruges, men de skal kun i de sidste 2 minutter.