
Krogmodnede koteletter
Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk bornholmergris.
BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering.
Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.
BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 956 kJ / 230 kcal | |
Fedt | 17 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,3 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,21 g |
- Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.
Tilberedning:
Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60 min. før tilberedning.
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2 - 3 min. på hver side.
Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.
Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.


