BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter
BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter

Krogmodnede koteletter

Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk bornholmergris.

BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter er skåret af udvalgt 1. klasses grisekød med en særlig god fedtmarmorering.

Kødet modnes på krog i minimum 14 dage. Modningen gør kødet ekstra mørt og den langsomme udtørring giver en nuanceret og intens smag for en bedre spiseoplevelse.

BORNHOLMERGRISEN® Krogmodnede koteletter er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.   

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 956 kJ / 230 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,3 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 19 g
Salt 0,21 g

- Saltindholdet skyldes udelukkende naturligt indhold af natrium.

Tilberedning:

Tag koteletterne ud af køleskabet 30-60­ min. før tilberedning.

Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme i ca. 2 - 3 min. på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 3 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Drys evt. med groft flagesalt og knust peber lige inden servering.

 

Bornholmergrisen Krogmodnet logo Coop Dyrevelfærdslogo Bornholmergrisen flag logo

BORNHOLMERGRISEN® produkter