<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Flæsk i skiver med pære, løg og timian

    30min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Kartofler

    1

    Kog kartoflerne i 12 minutter i saltet vand og halvér dem efterfølgende.

    Flæsk i skiver

    1

    Læg flæsket på en tør, kold pande og skru højt op for varmen.

    2

    Steg skiverne gyldne på begge sider og læg dem til side på fedtsugende papir. Gem fedtet på panden.

    Pære, løg & timian

    1

    Snit løget i tynde ringe og rib timiankvistene. Steg timian og løg i lidt olie ved middelvarme på en anden pande.

    2

    Mens løgene steges bløde sammen med timian snit da pærerne i fine tern. Vend løg, timian og pære sammen i en skål, og smag til med salt og peber.

    Kartofler, fortsat

    1

    Hak olivenene groft. Brun de halverede kartoflerne med snitfladen nedad i fedtet fra flæsket ved høj varme.

    2

    Lige inden kartofler tages af varmen kommes olivenene ved og steger med de sidste 30 sekunder.

    Servering

    1

    Anret flæsk, pære og kartofler og servér lunt.