<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Stegeflæsk

    Stegeflæsk i skiver af bryst fra Bornholmergrisen.

    Tilberedning:

    Pande: Steges ved middelvarme og vendes undervejs. Stegetid ca. 20 min.

    I ovn: Læg kødet på en rist og stil i kold ovn, som sættes til 225 grader, kødet vendes undervejs. Stegetid ca. 35 min. Herefter lægges skiverne på fedtsugende papir i ca. 1 min. før servering.

    Se eksempelvis vores opskrift på flæsk i skiver med pære, løg og timian.

    Ingredienser:

    Stegeflæsk i skiver af bryst fra Bornholmergrisen.
    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi
    1218 kJ/291 kcal
    Fedt
    25 g
    - heraf mættede fedtsyrer
    10 g
    Kulhydrater
    0 g
    - heraf sukkerarter
    0 g
    Protein
    17 g
    Salt
    0,10 g