<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5WP7RW4 height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

    Grillet flanksteak med salat og ristede valnødder

    40min.
    4 personer.

    Tilberedning

    Flanksteak

    1

    Drys flanksteaken med salt og friskkværnet sort peber.

    2

    Grill flanksteaken på en forvarmet grill i cirka 25 minutter eller indtil kernetemperaturen er 68°C.

    3

    Lad flanksteaken hvile i cirka 10 minutter før du skærer den i skiver.

    Syltede rødløg

    1

    Rødløgene skrælles og skæres i tynde skiver.

    2

    Kom lagereddike, sukker og vand i en kasserolle, og lad det simre indtil sukkeret er opløst.

    3

    Hæld lagen over rødløgene og lad dem trække i cirka 10 minutter.

    Salat og dressing

    1

    Skær hjertesalaten i 2 eller flere både afhængig af størrelsen.

    2

    Grill salaten på en forvarmet grill, i cirka 5 minutter til den har fået grillstriber og smag fra grillen.

    3

    Skær friske pærer i tynde både.

    4

    Bland honning, citron, tørret rosmarin, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber til en dressing.

    Servering

    1

    Anret den grillede salat, pærer og stykker af gedeost på tallerkner.

    2

    Kom skiver af kødet på salaten, og hæld dressingen over.

    3

    Pynt af med ristede og saltede valnødder, syltede rødløg og frisk timian. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.