Grillet flanksteak med salat og ristede valnødder
Tilberedning
Flanksteak
Drys flanksteaken med salt og friskkværnet sort peber.
Grill flanksteaken på en forvarmet grill i cirka 25 minutter eller indtil kernetemperaturen er 68°C.
Lad flanksteaken hvile i cirka 10 minutter før du skærer den i skiver.
Syltede rødløg
Rødløgene skrælles og skæres i tynde skiver.
Kom lagereddike, sukker og vand i en kasserolle, og lad det simre indtil sukkeret er opløst.
Hæld lagen over rødløgene og lad dem trække i cirka 10 minutter.
Salat og dressing
Skær hjertesalaten i 2 eller flere både afhængig af størrelsen.
Grill salaten på en forvarmet grill, i cirka 5 minutter til den har fået grillstriber og smag fra grillen.
Skær friske pærer i tynde både.
Bland honning, citron, tørret rosmarin, olivenolie, salt og friskkværnet sort peber til en dressing.
Servering
Anret den grillede salat, pærer og stykker af gedeost på tallerkner.
Kom skiver af kødet på salaten, og hæld dressingen over.
Pynt af med ristede og saltede valnødder, syltede rødløg og frisk timian. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.